29 januari 2014

♥ Darling Diva Forever ♥

Idag damp det ner ett efterlängtat paket i brevlådan! Mina första sagolika divor hade äntligen kommit hem. Färgerna är helt otroliga, mycket bättre än jag trodde när jag beställde dem efter att ha sett bilderna på dem. De glänser, glittrar och skimrar på ett otroligt sätt.

Darling Diva
Från vänster: DD Opal, DD Rose Opal, DD Diamond Blue och DD Gypsy

Gypsy och Blue Diamond är holografiska lack med linjära regnbågar som bara är såååå fint även om det är mer subtilt i Blue Diamond och syns knappt i flaskan. Rose Opal är bara så glimrande vacker att jag bara satt och njöt av färguppvisningen i flaskan ett bra tag. Vissa nagellacks färger ger mig glädjefnatt och Rose Opal är definitivt ett sånt. Bilden gör inte lacken rättvisa för de är helt enastående vackra.

En stor eloge till Carrie på Darling Diva som gör så magnifika lack!

3 kommentarer:

 1. Har lagt in en widget så jag måste ju testa hur den ser ut! :-)”

  SvaraRadera
 2. Underbart fina lack! :D

  Vet inte om du vet det men du har kommentarsgranskning på vilket gör att man för varje kommentar måste fylla i bokstäver och siffror för att få kommentera. Det kommer automatiskt med blogger men gör att man får färre kommentarer, dock skyddas man från spam. Jag har dock bara fått 1-2 spam på 2 år så jag ser det inte som ett problem. /mvh sidospår ;)

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Fixat! :-D

  SvaraRadera