16 februari 2014

Darling Diva Rose Opal

Vet inte vad det är med mig och det här lacket, men jag lyckas inte få till det så bra. Ska försöka hitta ett topplack som är överens med Diva-lacken. Lacket är gudomligt vackert med en stark rosaröd färg fylld med holografiska 3D-flakes. Men eftersom det blev konstigt förra gången så bestämde jag mig för att skippa Depends baslack tills jag hittar och har råd med ett bättre baslack (för Darling Diva-lacken då eftersom Depends baslack funkar med andra nagellack). Så den här gången försökte jag med två tunna lager DDRO och två Seche Vites topplack. Det kan uppstå lite genomskinliga fläckar eftersom konsistensen kladdar ihop sig ibland, så det var lite svårt att få till snygga och jämna lager.

Darling Diva Rose Opal
<--   Ursäkta det ostädade lacket, men jag kastade på det här och störtade iväg till styrelsemöte på jobbet så jag hann inte med någon “städning”.

Hade tänkt baka idag men kom av mig när det plötsligt låg en rosaröd nagel i maten. Blev irriterad och rev av de andra också, så mina naglar är inte så glada just nu. Vet fortfarande inte vilket underlack jag ska satsa på och känner mig mest förvirrad av att det finns så många alternativ, men det behövs nåt som ger näring och skyddar naglarna.

2 kommentarer:

 1. Kanon snyggt lack :) Jag använder ett baslack i från essie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är såååå fint! Frustrerande att inte kunna få fram det på bild, men jag ska ladda systemkameran och börja ta bilder med den istället för mobilen.

   Tack för tipset! Ska testa olika märken och se om jag hittar nåt som gillar lacket! :)

   Radera