18 februari 2014

Spontana tester med Seche Vite

Viva la Diva 114 Spring HillVille ha lite mer mildare naglar ett par dagar och så ville jag testa lite med olika lack och bas- och topplacket för att se om det blev några underliga reaktioner mer än med Darling Diva-lacken jag har.

Först ett lager med Depends baslack och sedan ett lager med Viva la Divas 114 Spring Hill som fick sitta ifred ett par dagar. Ett lager räckte men det känns som om jag skulle haft ett till. Inga problem där i alla fall.

Eftersom jag jobbar mycket med både min och jobbets dator så får jag snabbt tipwear så när det dök upp så la jag på ett lager Darling Diva Opal och och målade nageltopparna med olika lacker: L’Oreal Color Riche 847 Million Sapphire, Viva la Diva 160 Fireworks, Viva la Diva 164 Starlight Express, Depend Christmas 4012 och Depend Christmas 4009 och Seche Vite som topplack. Inga större reaktioner vad jag kunde se, bara ett par 3D-flakes som flöt ut en aning. Börjar förstå att det kanske behövs särskilda bas- och topplacker till olika lack, i alla fall på mina naglar. Fick ett bra tips av Gelic, så jag ska ta och testa China Glaze.

Viva la Diva 114 Spring HillViva la Diva 114 Spring Hill

Särskilt snyggt är ju det milda lavendellila VlD-lacket mot min stora misses röda päls, fast han hälsar och påpekar bestämt att allt klär en skönhet som honom.

Ska ta bort lacken och låta smörja in händer och naglar och låta dem vila tills imorgon och undrar-vilken-färg-jag-ska-välja-stadiet jag är i nu är allt bra mysigt!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, den är söt! Den är mer dämpad än på bilderna så det är en snäll lila... lite lavendellilamalva i färgen. :D

      Radera